Wendy Tsiris is therapeut bij Praktijk Albrandswaard voor Integratieve psychotherapie, counseling, coaching en hypnotherapie.

Iedereen kan in zijn of haar leven wel eens in een situatie belanden waarvoor niet direct zelf een oplossing te vinden is. Soms blijven we hangen in patronen waar we ons niet altijd bewust van zijn. Dat kan ertoe leiden dat je weinig energie hebt, gaat piekeren, minder goed slaapt, geen zin meer hebt in werk of misschien wel heel veel van jezelf vraagt.

Bij BlueRhoon zet Wendy zich in om mensen te helpen zich bewust te worden van de eigen patronen, valkuilen en belemmeringen en ze helpt mensen te leren deze te herstellen.

In haar vrije tijd is Wendy veel in beweging. De dagen zijn bijna te kort om alles te doen waar ze van geniet en energie van krijgt. Sporten is hierbij een van haar grootste passies. Boksen, fitness, dansen, paardrijden, wielrennen… Daarnaast besteedt ze graag veel tijd met haar gezin, familie en vrienden en is ze graag in de natuur. Door in verbinding te staan met anderen, de natuur en zichzelf, voelt zij zich een gelukkig mens.

wendy ts